Winactie

JE DOET NU MEE MET ONZE JATASCH WINACTIE
Leuk dat jij meedoet met onze Jatasch winactie, je maakt kans op één van de Jatasch Kennismakingspakketten t.w.v. €419,78.

De Jatasch Kennismakingspakketten bestaan uit:
1 x Sleepwell-Kussensloop met Sleepwell Spray
1 x  Jatasch Hoeslaken
1 x Jatasch Dekbedovertrek en 2x bijpassende kussenslopen 
De maat en kleur mag je zelf bepalen.
Team Jatasch komt deze prijs persoonlijk bij je afgeven en onze actievoorwaarden zijn dan ook van toepassing.
Om je op de hoogte te stellen van wie er met deze prijs vandoor gaat sturen we je zo nu en dan de Jatasch nieuwsbrief!  Dan ben je als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe producten, wie onze prijswinnaar(s) zijn en geniet je van exclusieve Jatasch acties. Je kunt je afmelden voor deze dienst.
Om alvast kennis te maken met Jatasch, ontvang éénmalige kortingscode van om je bestelling gratis te bezorgen. 
KORTINGSCODE *: BEDANKT30

* De kortingscode is geldig bij elke besteding op www.jatasch.com.Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes. De kortingscode is beperkt geldig na inschrijving. Maximaal 1 kortingscode per klant/adres/e-mailadres/bestelling. Kortingscode is niet inwisselbaar tegen contacten. Korting geeft geen extra korting bij orderbedragen boven de € 100,- De actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie. Prijswijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden. 

Algemene voorwaarden     Privacyverklaring     Actievoorwaarden      

Bekijk ons antibacteriële beddengoed:

product-image

Verhelp je slaapproblemen met de SleepWell™ Spray

De SleepWell™ technologie van Jatasch is bewezen effectief en zorgt met behulp van natuurlijke producten en aroma's voor een kalmerende aura. Hierdoor val je beter in slaap en ga je de strijd aan tegen je slaapproblemen!