De techniek achter Jatasch

Bij Jatasch nemen we slapen serieus. We geloven dat een goede nachtrust van levensbelang is en daarom hebben we als ons beddengoed behandeld met een technologie om jou te helpen de best mogelijke slaapervaring te krijgen. Je valt sneller in slaap en wordt uitgeruster wakker.

Onze producten zijn met twee technologieën behandeld, met SleepWell™ en de Silverplus® technologie. Hieronder leggen we kort uit wat beide technologieën inhouden.

Silverplus®

Silverplus is een zilverionen technologie. Dit is een ion van het element zilver (Ag). Deze zilverionen zijn in onze katoensatijnen stof geïnfuseerd. We maken gebruik van deze techniek omdat zilverionen reactief zijn en een antibacteriële werking hebben. In de medische wereld wordt dit ook toegepast op bijvoorbeeld mondkapjes en operatiemateriaal.

 

Voor al ons beddengroed gebruiken wij alleen het zachtste katoensatijn dat behandeld is door de RudolphGroup. Alle producten zijn voorzien van een speciale spoeling om ze anti-bacterieel te maken, waardoor ze langer fris blijven voelen en ruiken. Zo geniet jij elke nacht en ochtend van een schoon en comfortabel bed zonder bacteriën en geurtjes.

De speciale spoeling blijft aanwezig in het textiel wanneer je wast op 30 graden. Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te wassen op hoge temperaturen die schadelijk kunnen zijn voor de stof en het milieu. En het beddengoed gaat ook nog eens langer mee.

Dus, als je op zoek bent naar beddengoed van de hoogste kwaliteit dat lang meegaat en altijd fris blijft, dan is een Jatasch het antwoord. We zijn er trots op dat steeds meer klanten de voordelen van onze producten ervaren en ons er ook over vertellen.