Voor de moeilijke slapers: SleepWell

SleepWell: eindelijk nachtrust om van te dromen

Voor veel mensen is het vinden van goede nachtrust een constante uitdaging. Of het nu gaat om stress, angst, pijn of andere factoren; de slaap vatten gaat niet altijd vanzelf. Speciaal voor hen ontwikkelden wij SleepWell-kussenslopen. Ze zijn een effectieve manier om jouw slaapkwaliteit te verbeteren en slaapproblemen te verminderen. 

Het hoogwaardige katoensatijn is - naast de standaard Silverplus-bescherming - behandeld met natuurlijke plantextracten die bewezen kalmerend werken voor het lichaam. Ze helpen je om 's avonds de rust te vinden. En de geest gaat deze geur sterk associëren met nachtrust, waardoor je sneller in slaap valt en langer, dieper en gezonder slaapt. Zo wordt je eindelijk weer verfrist wakker.   

Onze kussenslopen met SleepWell-technologie zijn speciaal ontworpen voor mensen die slaapproblemen ervaren. Of je nu moeite hebt om in slaap te vallen, vaak wakker wordt tijdens de nacht, of gewoon niet uitgerust wakker wordt, deze kussenslopen kunnen je helpen om jouw slaapkwaliteit te verbeteren en te genieten van een goede nachtrust.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve manier om jouw slaapkwaliteit te verbeteren en slaapproblemen te verminderen, dan zijn onze kussenslopen met SleepWell-technologie de ideale oplossing voor jou. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van een diepe, rustgevende slaap.

We gebruiken bewust alleen hoogwaardig katoensatijn. Satijn werkt ontspannend en verkoelend tijdens het slapengaan. Al bij het neerleggen van je hoofd voel je het verschil. Daarnaast is de zachte stof beter voor huid en haar. Acne en andere oneffenheden komen minder vaak voor.

Bekijk ons antibacteriële beddengoed:

product-image

Verhelp je slaapproblemen met de SleepWell™ Spray

De SleepWell™ technologie van Jatasch is bewezen effectief en zorgt met behulp van natuurlijke producten en aroma's voor een kalmerende aura. Hierdoor val je beter in slaap en ga je de strijd aan tegen je slaapproblemen!