Retourbeleid

RETOURBELEID

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen of is je artikel niet compleet of stuk gedaan tijdens het transport? Dat vinden wij vervelend, maar dat lossen natuurlijk voor je op. Neem dan contact op met de klantenservice door een e-mail te sturen naar: info@jatasch.com

Je krijgt het bedrag binnen veertien werkdagen op je rekening teruggestort. Kom eerst met ons in contact, want er is altijd een oplossing te vinden. RE

Retouradres:

Jatasch t.a.v. Retouren

L. von Bönninghausenstraat 43,

7651AA Tubbergen

o.v.v. Klantnummer / Ordernummer

Retour aanmelden: 

Stuur een e-mail naar info@jatasch.com vermeldt duidelijk je ordernummer, adres en reden van retourneren. Retourneren is op eigen risico en de kosten zijn voor de koper. Je kunt zelf de producten retour sturen of wij kunnen een verzendlabel aanmaken. De retourkosten bedragen € 15,- en worden vooraf afgerekend indien je hier gebruik van wilt maken. 

Let op:

Retouren die zonder eerst contact met ons worden opgehaald, risico en kosten zijn voor de verzender. Producten die zijn geleverd en waarvan de verzegeling is verbroken kunnen wij vanwege hygiënische redenen niet retourneren.

Je kunt hiervoor gebruikmaken van ons herroepingsformulier of het Europees modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. 

Houd bij het retourneren rekening met het volgende, indien jij aanspraak wilt maken op de volledige terugbetaling, zorg dat:

  • Compleet is, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd. Gebruikersschade en bijbehorende klachten kunnen wij niet in behandeling nemen;
  • Gewassen artikelen nemen wij niet retour;
  • De sluitzegel op de verpakking is verbroken of is beschadigd dan vervalt het recht op retourneren, crediteren en/of geld terug;
  • Indien mogelijk voeg je de originele verpakking bij, zoals de doos en verzenddoos;
  • Kaartjes en labels zijn niet verwijderd;
  • Het duidelijk is om welke bestelling het gaat.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet jij ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of email) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als jij de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die jij tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien jij slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zal jij voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat jij de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Jij dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Jij bent op tijd als jij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. . 

Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Klachten

Indien jij naar aanleiding van jouw bestelling ontevreden bent, dan kan jij op elk moment een klacht bij ons indienen. Deze klacht wordt binnen 14 dagen afgehandeld. Wij nemen je klacht zeer serieus en streven er altijd naar om een passende oplossing te vinden. Voor klachten kun jij ons e-mailen naar info@jatasch.com 

Indien je toch niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Bekijk ons antibacteriële beddengoed:

product-image

Verhelp je slaapproblemen met de SleepWell™ Spray

De SleepWell™ technologie van Jatasch is bewezen effectief en zorgt met behulp van natuurlijke producten en aroma's voor een kalmerende aura. Hierdoor val je beter in slaap en ga je de strijd aan tegen je slaapproblemen!