Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de meeste veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je een e-mail sturen naar: info@jatasch.com

Product

1. Ik zoek een bepaald product maar kom er niet uit?

> Je kunt gebruiken van onze zoekhulp, lukt dit niet stuur ons vrijblijvend een e-mail.

2. Ik zoek een product die niet op jullie website staat?

> Stuur ons een e-mail met wat voor product je zoekt, geef zo gedetailleerd aan de gewenste maat, aantal(len), kleur(en), model dan gaan wij voor je aan de slag. 

3. Wat zijn de wasvoorschriften?

> Doordat alle Jatasch producten anti-bacterieel zijn behandeld, hoeft het maar op 30°C gewassen te worden. Hierdoor blijft de werking ook langer actief. Beter voor de wereld, duurzaam en goed voor je portemonnee.

Verzenden

4. Wat zijn de verzendkosten?

Gratis bezorging in Nederland.

5. Leveren jullie in België en/of Duitsland? 

> Bestellingen naar België en/of Duitsland zijn ook mogelijk. Wij vragen een bijdrage in de bezorgkosten van € 8,95 tot een bestelwaarde van € 100,- daarboven is het kosteloos. Levertijd is doorgaans enkele werkdagen langer dan in Nederland.

6. Met welke vervoerders werkt Jatasch samen?

> Jatasch werkt met het netwerk van PostNL. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van onze vervoerder een e-mail met Track-en-Trace informatie. Ben je niet thuis wordt de order bij je buren geleverd, lukt dit niet dan wordt je bestelling bij de PostNL punt bezorgd. Afleverinformatie verzorgd de vervoerder. 

Betalen

7. Op welke manieren kan ik betalen?

> Betalen kan via I-Deal, Belfius. MaestroCreditcardAmex, Klarna, SofortJe kunt ook per bankoverschrijving de bestelling voldoen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Wij werken samen met de betalingsprovider Stripe en Mollie. De betalingen zijn volkomen veilig.

8. Kan ik ook contact betalen bij afhalen en/of bezorging?

> Helaas dat is niet mogelijk, Jatasch levert uitsluitend nadat de betaling is voldaan. Het is ook mogelijk om vooraf te betalen via bankoverschrijving.

9 Waar vind ik mijn factuur?

> De factuur wordt nadat je bestelling is betaald, verzonden per e-mail. Of stuur ons een e-mail voor een copy hiervan.

10. Op zijn de openingstijden van de klantenservice?

> De klantenservice is bereikbaar per telefoon: +31(0)546 - 648 744 van 9:00 uur tot 17:00 uur, van maandag t/m vrijdag. Bij geen gehoor, spreek de voicemail in. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@jatasch.com

11. Wettelijke garantie en welke voorwaarden gelden er?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie

12. Niet te tevreden over je bestelling?

Je bent niet tevreden met een besteld artikel en wil een klacht indienen. Hoe nu te handelen? Is je bestelde artikel beschadigd of defect aangekomen? Het spijt ons! Neem in dat geval contact op met onze klantenservice voordat je het artikel retourneert. Onze medewerkers zullen je klacht snel in behandeling nemen.
Stuur een e-mail naar info@jatasch.com met minimaal 3 tot 5 foto's die duidelijk de schade of fout laten zien en voeg een korte beschrijving toe van hoe de schade is ontstaan. Daarnaast hebben we een foto nodig van het artikel in zijn geheel. 

Zorg ervoor dat je bericht, inclusief de foto's in bijlage, niet groter is dan 25 MB. Indien nodig kan je de foto’s in afzonderlijke berichten naar ons sturen. Wij raden je aan om het JPEG-formaat te gebruiken voor de afbeeldingen.

Houd er rekening mee dat wij geen klachten kunnen accepteren voor de volgende defecten:

  • Slijtage als gevolg van het dagelijks gebruik, bijvoorbeeld kapot trekken van het materiaal. Bedmode die gekrompen of beschadigd zijn na verkeerd wassen. Schade door onjuist of intensief gebruik. Artikelen die beschadigd of verkleurd zijn door overmatige transpiratie.

  • Verlies of overdracht van kleuren, bijvoorbeeld wanneer een hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop door wassen kleur verliest of gewassen met andere gekleurde artikelen.

  • Pluizen of pilling van het materiaal.

  • Schade als gevolg van externe factoren, zoals wrijving, scherpe voorwerpen of chemicalien.

  • Artikelen die lichamelijke ongemakken veroorzaken, zoals blaren en jeuk.

  • Gebruik de Jatasch Sleepwell-Spray niet inwendig, in de ogen of direct op de huid. Bewaar donker, droog, koel en uit buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Raadpleeg direct een arts bij onverhoopte inname. Schade veroorzaakt door verkeerd gebruik van deze Jatasch Sleepwell-Spray komt niet of gedeeltelijk in aanmerking voor restitutie.

13. Geschillencommissie Thuiswinkel Waarborg 

> Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Jij krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Bekijk ons antibacteriële beddengoed:

product-image

Verhelp je slaapproblemen met de SleepWell™ Spray

De SleepWell™ technologie van Jatasch is bewezen effectief en zorgt met behulp van natuurlijke producten en aroma's voor een kalmerende aura. Hierdoor val je beter in slaap en ga je de strijd aan tegen je slaapproblemen!