Testen

JE DOET NU MEE MET HET TESTEN VAN ONZE SLEEPWELL KUSSENSLOPEN
Leuk dat jij meedoet met het testen van onze Sleepwell Kussensloop. Je kunt zelf één Sleepwell Kussensloop bestellen en je eigen kleur bepalen, of het nu gaat om Arabian Night Blue, Lotus Hug Green, Owl Grey of Jasmin Hush White.
Je ontvangt:
1 x Sleepwell-Kussensloop met Sleepwell Spray

 Gebruik de volgende code om je bestelling gratis thuisbezorgd te krijgen.

Code: JATASCH2023

 Klik hier om te bestellen

 

Onze actievoorwaarden zijn dan ook van toepassing voor deze speciale actie. Daarnaast vragen we je per e-mail een paar vragen te beantwoorden, het plaatsen van een review die je via Trust Pilot ontvangt. Daarnaast maak je kans op één van de Jatasch Kennismakingspakketten t.w.v. €418,78 als je een post deelt op je eigen sociale media kanaal met daarin #jatasch #sleepwell-kussensloop en omschrijf wat je ervaring is met ons product. Deze kortingscode is beperkt geldig na het verzilveren van één kussensloop. Maximaal 1 kortingscode per klant/adres/e-mailadres/bestelling. Kortingscode is niet inwisselbaar tegen contacten. Prijswijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden. 

Algemene voorwaarden     Privacyverklaring     Actievoorwaarden      

Bekijk ons antibacteriële beddengoed:

product-image

Verhelp je slaapproblemen met de SleepWell™ Spray

De SleepWell™ technologie van Jatasch is bewezen effectief en zorgt met behulp van natuurlijke producten en aroma's voor een kalmerende aura. Hierdoor val je beter in slaap en ga je de strijd aan tegen je slaapproblemen!