SleepWell™ Technologie - Val in slaap in een aroma van rust

SleepWell™ technologie is een technologie ontwikkeld om de slaapkwaliteit van mensen die slaapproblemen ervaren te verbeteren door gebruik te maken van de natuurlijke kracht van plantenextracten. De technologie is de drijvende kracht achter de speciale Jatasch SleepWell™ slaapspray die aroma's gebruikt afkomstig uit plantenextracten die worden geassocieerd met kalmte en rust, waardoor je sneller in slaap valt en dieper slaapt.

De basis van de SleepWell™ technologie

De basis van de SleepWell™ technologie ligt in het begrip van de kalmerende eigenschappen van bepaalde plantenextracten. Extracten zoals lavendel, kamille en citroenmelisse staan al eeuwenlang bekend om hun ontspannende effecten op lichaam en geest. Deze planten bevatten natuurlijke aroma's die de zintuigen kalmeren, stress verminderen en een gevoel van kalmte bevorderen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in slaapproducten.

Met behulp van geavanceerde extractie technieken worden de aromatische verbindingen uit deze planten geëxtraheerd en verwerkt tot een speciale formule die wordt gebruikt in de SleepWell™ slaapspray. Wanneer deze spray wordt gebruikt, worden de kalmerende aroma's verspreid in de lucht en ingeademd tijdens het slapen, waardoor een rustgevende slaapomgeving wordt gecreëerd die bevorderlijk is voor een diepere en meer verkwikkende slaap.

Nachtrust voor iedereen

Wat SleepWell™ technologie onderscheidt van traditionele slaapproducten is het gebruik van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. In plaats van te vertrouwen op synthetische stoffen en chemische stoffen, maakt SleepWell™ gebruik van de natuurlijke kracht van plantenextracten om een effectieve en niet-toxische slaapoplossing te bieden. Dit maakt het niet alleen veiliger voor langdurig gebruik, maar ook milieuvriendelijker.


Een ander voordeel van SleepWell™ technologie is de veelzijdigheid ervan. De slaapspray kan eenvoudig worden gebruikt door een paar keer te sprayen op het kussen, beddengoed of in de slaapkamer voor het slapengaan. Hierdoor is het een gemakkelijke en handige oplossing voor iedereen die worstelt met slaapproblemen of gewoon op zoek is naar een betere nachtrust.

SleepWell™ Kussensloop

Naast antibacteriële kussenslopen (Beauty Pillowcase) bestaat het assortiment van kussenslopen van Jatasch ook uit de SleepWell™ kussenslopen. Deze kussenslopen zijn naast de Silverplus technologie ook geimpregneerd met de Jatasch SleepWell™ slaapspray, waardoor je naast bescherming ook van een kalmerende aura kunt genieten.

Bekijk ons antibacteriële beddengoed:

product-image

Verhelp je slaapproblemen met de SleepWell™ Spray

De SleepWell™ technologie van Jatasch is bewezen effectief en zorgt met behulp van natuurlijke producten en aroma's voor een kalmerende aura. Hierdoor val je beter in slaap en ga je de strijd aan tegen je slaapproblemen!