Partners

Jatasch koop je niet alleen online maar ook bij onze partners en diverse winkels. Wij waarderen het enorm dat we partners hebben, zo kunnen wij zorgen dat meer mensen kunnen genieten van onze producten en goed kunnen slapen. 

Zijn we nog niet verkrijgbaar in jouw favoriete winkel of beddenspeciaalzaak? Laat het ons weten en we zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor je te veranderen! 

Hoe werkt Jatasch?

Bij Jatasch nemen we slapen serieus. We geloven dat een goede nachtrust van levensbelang is en daarom hebben we als ons beddengoed behandeld met een technologie om jou te helpen de best mogelijke slaapervaring te krijgen. Je valt sneller in slaap en wordt uitgeruster wakker.

Onze producten zijn met twee technologieën behandeld, met SleepWell™ en de Silverplus® technologie.

Lees meer over onze technologie via de knop hieronder.

Wil jij een verkooppunt worden?

Jatasch is opzoek naar wederverkopers, dit kan een winkel zijn of online platform.

Meer weten neem contact met ons op, klik hieronder op belafspraak plannen.

Spreken we je snel!

WEDERVERKOPERS JATASCH

Jatasch is ook verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten. Het aanbod en de prijzen kunnen verschillend zijn, informeer bij de betreffende wederverkoper naar de juiste samenstelling.

* Goed Slapen - Molenstraat 32 - Tubbergen

Ontdek Jatasch

Wij weten dat je met goed beddengoed het beste uit je nacht en dus je dag haalt. Jatasch zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van echte nachtrust.

Aansluiten als partner van Jatasch

De producten van Jatasch zijn online te koop. Wij zijn opzoek naar actieve en enthousiaste wederverkopers, heb je interesse om met ons samen te werken. Stuur ons een vrijblijvende e-mail door onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Jatasch Online Verkooppunten

Jatasch is ook verkrijgbaar bij onderstaande online verkooppunten.