Partners

Jatasch koop je niet alleen online maar ook bij onze partners en diverse winkels. Wij waarderen het enorm dat we partners hebben, zo kunnen wij zorgen dat meer mensen kunnen genieten van onze producten en goed kunnen slapen. 

Zijn we nog niet verkrijgbaar in jouw favoriete winkel of beddenspeciaalzaak? Laat het ons weten en we zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor je te veranderen! 

Hoe werkt Jatasch?

Bij Jatasch nemen we slapen serieus. We geloven dat een goede nachtrust van levensbelang is en daarom hebben we als ons beddengoed behandeld met een technologie om jou te helpen de best mogelijke slaapervaring te krijgen. Je valt sneller in slaap en wordt uitgeruster wakker.

Onze producten zijn met twee technologieën behandeld, met SleepWell™ en de Silverplus® technologie.

Lees meer over onze technologie via de knop hieronder.

Aansluiten als partner van Jatasch

De producten van Jatasch zijn online te koop. Wij zijn opzoek naar actieve en enthousiaste wederverkopers, heb je interesse om met ons samen te werken. Stuur ons dan een vrijblijvende e-mail door onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Jatasch Wederverkopers

Jatasch is verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten. Het aanbod kan verschillend zijn, informeer bij de betreffende wederverkoper naar de juiste samenstelling en beschikbare voorraad.