Bescherm je nachtrust met Silverplus™ technologie

Bij Jatasch nemen we slapen serieus. We weten uit ervaring dat een goede nachtrust van levensbelang is. Daarom is al ons beddengoed behandeld met een speciale technologie om mensen te helpen. Je valt sneller in slaap en wordt uitgeruster wakker.

Voor ons beddengoed behandelen wij het zachtste katoen satijn met een speciale anti-bacteriele spoeling. Huisstofmijten, bacteriën en bijbehorende geurtjes krijgen hierdoor geen kans om te ontwikkelen. Zo veranderen we bij Jatasch katoen satijn beddengoed in zijdezacht antibacterieel beddengoed. Je bed blijft dus langer fris voelen en ruiken. Zo slaap je beter, dieper en gezonder en word je iedere ochtend uitgeruster wakker. 

De speciale spoeling blijft aanwezig in het textiel wanneer je wast op 30 graden. Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te wassen op hoge temperaturen die schadelijk kunnen zijn voor de stof en het milieu. En je beddengoed voelt voortdurend nieuw en fris.

Bewezen werking
De spoeling waarmee we Jatasch beddengoed behandelen bestaat uit Silverplus™ technologie. Deze techniek wordt al jaren gebruikt in de medische wereld in operatiemateriaal en mondkapjes. Zilverionen worden in bijvoorbeeld het katoen satijn hoeslaken geïnfuseerd en blijven gebonden aan de stof. 

We gebruiken bewust alleen hoogwaardig katoen satijn. Satijn werkt ontspannend en verkoelend tijdens het slapengaan. Al bij het omslaan van de dekens voel je het verschil. Daarnaast is de zachte stof beter voor huid en haar. Acne en andere oneffenheden komen minder vaak voor dankzij zacht katoen satijn beddengoed.

 

Bekijk ons antibacteriële beddengoed:

product-image

Verhelp je slaapproblemen met de SleepWell™ Spray

De SleepWell™ technologie van Jatasch is bewezen effectief en zorgt met behulp van natuurlijke producten en aroma's voor een kalmerende aura. Hierdoor val je beter in slaap en ga je de strijd aan tegen je slaapproblemen!