Het effect van Jatasch op je haar en huid

Het effect van Jatasch op je haar en huid

Lees onze blog waarom Jatasch zo goed is voor je haar en huid.

Het effect van Jatasch op je haar en huid

We brengen gemiddeld een derde van ons leven door in bed, dus waarom zouden we die tijd niet benutten om naast het rusten ook onze schoonheid te bevorderen? Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met stralend haar en een frisse, stralende huid. Het zou een droom zijn die uitkomt, toch? Die droom wordt werkelijkheid met Jatasch, het revolutionaire antibacteriële beddengoed.

Een schone huid met antibacterieel beddengoed

Een van de technologieën die we bij Jatasch gebruiken, is de Silverplus® technologie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van zilverionen die in onze katoensatijnen stof zijn gefuseerd. Zilverionen hebben van nature antibacteriële eigenschappen en worden zelfs in de medische wereld gebruikt op bijvoorbeeld mondkapjes en operatiemateriaal. Door deze technologie toe te passen op ons beddengoed, kunnen bacteriën zich minder snel ontwikkelen. Het gevolg is een schone huid en minder huidproblemen zoals acne.

Temperatuur regulering

Katoen absorbeert de warmte en het zweet van je lichaam de hele nacht door, zodat je ongeacht de temperatuur droog en comfortabel blijft. Het absorbeert de warmte van uw lichaam op warme dagen, terwijl het de warmte vasthoudt op koude dagen, waardoor je een evenwichtige lichaamstemperatuur krijgt. Lekker koel in de zomer, en lekker warm in de winter. Geen vet haar of droge huid meer!

Ademend en vochtregulerend

Het gebruik van katoensatijn in antibacteriële beddengoed van Jatasch zorgt voor een uitstekend ademend vermogen. Het laat lucht circuleren en helpt overtollig vocht van je huid en haar af te voeren. Vergeet klamme haren en huid na een warme zomeravond slapen; ons beddengoed blijft langer fris aanvoelen en ruiken en daardoor ook jouw huid en haar. Dit bevordert ook een gezonde vochtbalans en helpt bij het voorkomen van een droge huid en pluizig haar.

Behoud van natuurlijke oliën

Een ander voordeel van ons beddengoed is dat het helpt om de natuurlijke oliën van je huid en haar te behouden. De speciale spoeling die we gebruiken, blijft aanwezig in het textiel, zelfs wanneer je wast op een temperatuur van 30 graden. Hierdoor hoef je niet op hoge temperaturen te wassen, wat weer beter is voor zowel de stof als het milieu. Door de natuurlijke oliën op je huid en haar te behouden, blijven ze gehydrateerd en gezond, wat resulteert in een stralende huid en glanzend haar.

Minder wrijving

Het katoen satijnen beddengoed van Jatasch voelt zijdezacht en soepel aan op je huid en haar. Neem bijvoorbeeld de katoen satijnen kussenslopen. De gladde textuur van het katoensatijn minimaliseert wrijving, wat leidt tot minder klitten en gespleten haarpunten. Zeg maar dag tegen brekend haar en hallo tegen gezond, sterk haar!

Kortom, Jatasch beddengoed is goed voor je huid en haar vanwege het hypoallergene en huidvriendelijke karakter, het ademend vermogen, de zachte en gladde textuur, de duurzaamheid en langdurige frisheid, en de milieuvriendelijke benadering. Het biedt een comfortabele en gezonde slaapomgeving, waardoor je huid straalt en je haar er gezond uitziet.

Bekijk alle artikelen in Blog

0 reacties

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.